Autojen myynti sekä muut palvelut Sastamalassa

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Jari-Antero Yhtiöt Oy tarjoaa monipuoliset palvelut tuontiautojen hausta autojen myyntiin sekä luotettavista kuljetuspalveluista nopeaan hinauspalveluun. Toteutamme myös asunto- ja kiinteistökaupat. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti Sastamalasta käsin lähes kahden vuosikymmenen vankalla kokemuksella.

Palvelut moneen tarpeeseen!

Hinauspalvelu

Katkesiko matka yllättäen? Jättikö ajoneuvo tien päälle? Ei hätää! Jari-Antero Yhtiöt Oy tarjoaa luotettavaa hinauspalvelua Sastamalasta käsin – nopeasti ja ammattitaitoisesti! Älä epäröi ottaa yhteyttä, voit soittaa meille viikon jokaisen päivänä.

Kuljetuspalvelut

Laadukkaat kuljetuspalvelut Sastamalasta käsin koko Suomen alueelle. Työvuosien aikana hioutuneet käytännöt takaavat nopean ja varman kuljetuksen välimatkasta riippumatta.

Ajoneuvojen tuonti ja myynti

Haemme tuontiautot muun muassa Saksasta ja myymme ulkomaille busseja sekä isompia kuorma-autoja. Voimassa olevat viisumit ja laajat yhteistyöverkostot takaavat sujuvan asioinnin niin Venäjän suuntaan kuin EU:n alueellekin.

Asuntojen ja kiinteistöjen myynti

Kattava palveluvalikoimamme kattaa myös asiantuntevan asunto- ja kiinteistökaupan. Ota yhteyttä ja kysy lisää markkinoilla olevista kiinteistöistä!

Tutustu myytäviin kohteisiin

Mikäli kiinnostuit myytävänä olevista kohteistamme, ota yhteyttä ja kysy lisätietoja! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin sekä tiedusteluihin. Voit soittaa, laittaa sähköpostia tai jättää yhteystietosi sivuilta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

tuote 1

Tuote 1

Tuotteen esittelyteksti tähän.

tuote 2

Tuote 2

Tuotteen esittelyteksti tähän.

tuote 3

Tuote 3

Tuotteen esittelyteksti tähän.

tuote 4

Tuote 4

Tuotteen esittelyteksti tähän.

tuote 5

Tuote 5

Tuotteen esittelyteksti tähän.